- Základní údaje
- Napsal Josef Starý
- Kategorie: Maso, gril
- Zobrazení: 695
Ingredience :
1 kg jater (syrová do směsi)
1 kg lalok (vařit)
0,9 kg bůček (péct)
česnek, sůl, cibule (2?) na pečení bůčku
- Základní údaje
- Napsal Josef Starý
- Kategorie: Maso, gril
- Zobrazení: 649
Tajný trik šéfkuchařů
Mouka, vejce, strouhanka. To je klasika, která ale nemusí být vždycky nutná. Někteří šéfkuchaři používají místo vajíčka takzvaný panýr. Jde o kašičku z mouky a mírně osolené vody. Maso se při tomto postupu obalí nejdříve klasicky v hladké mouce, poté v panýru a nakonec ve strouhance.
Vynecháním vajíček lze jednak šetřit náklady, jednak se panýr může hodit ve chvíli