Pepovy stránky ....
  • Blog
    • Všechny články
    • Internet, rady, postupy
    • Recepty
    • Kecy :-)
    • Grafika, focení, rady
    • HW rady
    • Sport
    • Podzemí, tajemno
  • Focení
    • Focení psů , lidí, dětí a strašidel :-)
    • Bulharsko
    • Rumunsko
    • Brusel
    • Zonerama, vše foto v kvalitě
  • Videa
    • Youtube, všechny videa
  • Sport a knihy
    • Strava
    • Garmin
    • Knihy
  • Odkazy
    • Adobe Firefly
    • Překladač
    • AI-Bard
    • Počasí Předklášteří
    • Photoshop online
    • Photopea
    • Rámečky Fotek, úprava
  • Kontakty
  1. Jste zde:  
  2. Titulní stránka
  3. Blog
  4. Recepty
  5. Maso, gril

Játrová paštika

Základní údaje
Napsal Josef Starý
Kategorie: Maso, gril
Zveřejněno: 29. listopad 2023
Zobrazení: 917

Ingredience :

1 kg jater (syrová do směsi)

1 kg lalok (vařit)

0,9 kg bůček (péct)

česnek, sůl, cibule (2?) na pečení bůčku

Číst dál: Játrová paštika

Musí být v trojobalu vajíčko ?

Základní údaje
Napsal Josef Starý
Kategorie: Maso, gril
Zveřejněno: 7. listopad 2023
Zobrazení: 835

Tajný trik šéfkuchařů 

Mouka, vejce, strouhanka. To je klasika, která ale nemusí být vždycky nutná. Někteří šéfkuchaři používají místo vajíčka takzvaný panýr. Jde o kašičku z mouky a mírně osolené vody. Maso se při tomto postupu obalí nejdříve klasicky v hladké mouce, poté v panýru a nakonec ve strouhance. 

Vynecháním vajíček lze jednak šetřit náklady, jednak se panýr může hodit ve chvíli

Číst dál: Musí být v trojobalu vajíčko ?

Main Menu

  • Přihlášení
  • Registrace

Hledat

Můj blog
  • Přihlášení
  • Registrace