Ingredience :
1 kg jater (syrová do směsi)
1 kg lalok (vařit)
0,9 kg bůček (péct)
česnek, sůl, cibule (2?) na pečení bůčku
vejce 5 ks
česnek 6 stroužků a práškový česnek
sůl 3 lžičky
pepř 1,5 lžičky
nové koření 25 kuliček pomlít
hřebíček 20 ks pomlít
troška muškátového oříšku
7-8 pestíků šafránu
sádlo 500g
vývar dle situace 6 až 7 malých šufánků
hořčice 1,5 lžičky
upéct bůček uvařit vývar, rozpustit sádlo do hrnce, umlít maso včetně jater, přidat vývar, koření, případně umixovat tyčovým mixerem a plnit do vysokých sklenic Omnia těch středních do cca 3/4 výšky. Zavařovat cca 1.5 až 2 hodiny na max (100) a další den už necelou hodinku jen Nutné zavařit na dvakrát, je to bílkovina !!!