Ingredience :

1 kg jater (syrová do směsi)

1 kg lalok (vařit)

0,9 kg bůček (péct)

česnek, sůl, cibule (2?) na pečení bůčku

vejce 5 ks

česnek 6 stroužků a práškový česnek

sůl 3 lžičky

pepř 1,5 lžičky

nové koření 25 kuliček pomlít

hřebíček 20 ks pomlít

troška muškátového oříšku

7-8 pestíků šafránu

sádlo 500g

vývar dle situace 6 až 7 malých šufánků

hořčice 1,5 lžičky

upéct bůček uvařit vývar, rozpustit sádlo do hrnce, umlít maso včetně jater, přidat vývar, koření,  případně umixovat tyčovým mixerem a plnit do vysokých sklenic Omnia těch středních do cca 3/4 výšky. Zavařovat cca 1.5 až 2 hodiny na max (100) a další den už necelou hodinku jen Nutné zavařit na dvakrát, je to bílkovina !!!