- Základní údaje
- Napsal Josef Starý
- Kategorie: Uzení,sušení,konzervy
- Zobrazení: 250
Usuš si vlastní Runder Biltong s worcesterovou omáčkou Vše potřebné najdete na https://www.masohere.cz/recepty/
Milovníci klasiky prominou, ale worcester je i skvělá ingredience na přípravu biltongu. Ačkoliv by tam vlastně patřit neměla. Jenže aromatická a výrazná chuť worcestrovky dodává biltongu další paletu chutí a ten správný šmrnc. S hlavním masožravcem Ondrou jsme pro tebe tak připravili recept na biltong s worcestrovou omáčkou, který nápadně připomíná holandský Runder biltong.
Příprava
Na přípravu budeme potřebovat klasické suroviny na výrobu biltongu. Přidáme akorát worcester. Jen tak pro zajímavost, výsledný biltong se bude hodně blížit tomu, jak chutná například Runder Biltong, který také používá při sušení worcesterovku. A to je Kyle původem z J.A.R. Tak pak se v těch tradičních postupech vyznejte.
Ingredience
1 kg hovězího masa (zadní kýta nebo falešná svíčková)
60 ml jablečného octu