Salát Coleslaw
- Podrobnosti
- Napsal Josef Starý
- Kategorie: Recepty
- Zobrazení: 2890
Postup přípravy receptu
Bílé zelí nakrouháme na tenké plátky a ještě příčně překrájíme na asi centimetr velké kousky. Zasypeme přibližně jednou lžící soli, důkladně promícháme a asi 20 - 30 minut ručně mačkáme, aby zelí pustilo co nejvíc šťávy a zkřehlo. Tekutiny částečně slijeme. Podstatné je důkladné ruční promačkání zasoleného zelí. Mrkev nastrouháme nahrubo, celer najemno a cibuli nakrájíme nadrobno. Vše důkladně promícháme se zelím.
Cuketový kotrmelec
- Podrobnosti
- Napsal Pepa
- Kategorie: Recepty
- Zobrazení: 3089
Cuketový kotrmelec
850g cukety na hrubo nastrouhané
Maso po štýrsku
- Podrobnosti
- Napsal Pepa
- Kategorie: Recepty
- Zobrazení: 3939
Použité suroviny receptu Maso po štýrsku:
40 dkg vepřového masa | 1 menší cibule | 4 dkg sádla | 10 dkg kořenové zeleniny | 10 dkg kapusty | 2 dkg slaniny | 2 dkg mouky | trochu soli | 40 dkg syrových brambor | trochu citronové šťávy | šálek smetany
Postup přípravy receptu Maso po štýrsku:
Kapustový nákyp
- Podrobnosti
- Napsal Net
- Kategorie: Recepty
- Zobrazení: 2524
Kapustový nákyp
Na 4 porce potřebujete: 1 malou (nebo polovinu velké) kapustu, 1 velkou cibuli, rostlinný olej na smažení, asi 1 hrnek strouhanky, 4 vejce, sůl, čerstvě
Drobenkový kolač s jablky
- Podrobnosti
- Napsal Jindřiška
- Kategorie: Recepty
- Zobrazení: 2596
Ingredience:
250 g povoleného másla
hrnek cukru
3 hrnky polohrubé mouky
250 g tvarohu ( já jsem dala tvarohy dva )
Strana 4 z 7